Kolikon toinen puoli Vaihtoehtoisia selityksiä elämän ilmiöihin.

Soini vaiko Arhinmäki?

Presidentinvaaleihin on ilmoittautunut niin monta ehdokasta, että putoajista uhkaa tulla poliittinen jäteongelma: Riittääkö palkintovirkoja kaikilla valitsematta jääneille.

Vaikeimmaksi poliittiseksi linjavalinnaksi tullee muodostumaan Jalkapalloliiton puheenjohtajan valinta: Soini vaiko Arhinmäki.

Molemmilla on vahvat näytöt vaatekomerossaan olevista jalkapallojoukkueiden kaulaliinoista ja virkatehtävien laiminlyönneistä jalkapallo-ottelun vuoksi, joten valinta tulee olemaan vaikea. Lyhyellä aikavälillä Arhinmäki voisi tietenkin "edistää" mukavan summan liiton kassaan vaikkapa säästämällä balleriinojen tossuissa mutta toisaalta Soinikaan ei ole vielä paljastanut taskussaan olevan EU-kortin väriä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kannatan Arhinmäkeä, koska hän on kännipäissään testannut stadionin turva-aitojen pitävyyden. Koska monet katsojatkin ovat kaljoissaan, voi sanoa että testi on tehty todelliset olosuhteet huomioivalla tavalla. Sillä, että hän putosi aidalta on asiassa erityinen painoarvo.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Kohtalainen vitsi, mutta ei naurattanut. Miksiköhän ei? Ehkäpä siksi, että Arhinmäki on todella poju ja kaikkea vastuuta pakeneva sanailija, joka yrittää päästä eroon höpöstelystään pelkällä puheella.
Soinia kiinnostaa jalkapallo eritoten englantilainen, mutta ensinnä oman puolueen asiat sekä menestyminen.

Palloliiton puheenjohtaja olkoon huippumeppi Anneli Jäätteenmäki, joka puhuu niin totta kuin osaa. Siinäpä vasta koko lajin kasvavisen toivo ja mikä hulppeinta nainen, vaikka ei aina puheista uskoisikaan.

Toimituksen poiminnat